Back to Blog

Akasha Kundalini Activation

Aug 28, 2023

There is so much more than this earthly life

Holding space for the life-force to awaken through touch, breathe & movement.
Working with techniques, but most important: your intuition. 

Iedere keer als ik in bed lag tijdens de siësta kon ik niet slapen tijdens de Leeuwenpoort. Het stroomde door me heen en wilde er uit. Steeds kleine stukjes, kleine beetjes.

Op 8 augustus om 20:08 startte ik met de activatie die op dat moment compleet was. In een soort trance ging ik te werk en de deelnemers waren daarna ook echt een soort flabbergasted.
Ik  was vergeten op de opnameknop te drukken en daarna ging er wat mis met de techniek nadat ik hem opnieuw had gedaan.
De ochtend daarna zei Adriaan: ‘Je hebt de mensen en hun energie nodig’. Dus ik heb het voor hem nog een keer gedaan. Toen ik beneden kwam, zat hij nog wat beduusd aan tafel. ‘Wow, hier mag je wat mee’. Die voelde ik ook al.
Ik keek terug op mijn lijstje dat ik schreef aan het einde van vorig jaar. Daar stond op: Training tot Energiewerker maken. Ik wist nog niet hoe of wat en heb dat losgelaten. En nu voel ik: DIT IS HET! Thank you Leeuwenpoort. Ik voel het tot in mijn tenen. Het gaat over eeuwenoude technieken, maar het allerbelangrijkst: je eigen intuïtie. En laat nou net mijn vormgever al zonder dat ze wat wist, een kleur voor mij gemaakt hebben die heet Intuitive. Alles valt op zijn plek.
Het is een concept geworden met 8 modules en zoomsessies van ongeveer 2 uur. Ik denk er aan die te starten om 19.30 uur. Natuurlijk een platform met extra info. Daarnaast op 20 of 21 april een livedag in Hilversum.

Een kleine note, deze transmissie was gewoon online. Amazing

Dit gaat niet alleen over energie.
Voice, Breathe, Sound, Touch en meer.
Je tapt in de Akashic Records en jouw intuïtie. Je gaat voelen wat er nodig is in plaats van een riedeltje afwerken.

Don't miss a beat!

New moves, motivation, and classes delivered to your inbox. 

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.