Back to Blog

Ineens klikt het

Aug 28, 2023

De laatste tijd kreeg ik veel dingen 'door'. Mijn hoofd wilde steeds meer en sneller, maar de kaarten bleven zich herhalen.

Alles wat ik tot nu toe heb gedaan, moest zo zijn om hier te komen. De laatste jaren, misschien wel mijn hele leven heb ik me enorm geaard. Ik voelde (en voel) me goed in mijn eigen lichaam, heb respect voor haar en voor Moeder Aarde. Ik loop graag op blote voeten, gebruik van alles uit eigen tuin in plaats van uit potjes en presenteer mezelf ook echt als aards, ondanks al het werk dat ik doe.

De afgelopen periode begonnen er steeds meer kwartjes te vallen. Het begon met dat ik dingen gewoon wist. Dat heb ik mijn hele leven al, maar nu wilden mensen daar ook echt naar luisteren, haha. Vanuit Human Design ben ik een Projector. Ik moet toestemming van mensen hebben. Eerder gaf ik mijn mening zonder toestemming of een bedacht akkoord, maar dan waren mensen daar nog helemaal niet klaar voor.

Mijn HD bleek een splenic Authority te hebben, oftewel, ik voel iets aan en dat is het. Punt. Zonder dat ik snap waarom. Mijn hoofd was korte tijd even tevreden met dit antwoord.

Maar er bleef zoveel gebeuren in mij, met mij. Ik verzette me eerst, want ik was toch AARDS?! But I get it now. Ik moest zo aards en gegrond zijn om alles te kunnen ontvangen.

✨Ik mag een brug zijn tussen het aardse en dat wat er nog meer is.
✨Ik mag het voor iedereen toegankelijk maken.

Zonder dat ik er erg in had, bleek ik naast mijn intuïtie te gebruiken, ook in de Akashic Records te tappen. Gisteren maakte ik daar bewust een opening in en ja hoor. Dat voelde bekend! Als antwoord kreeg ik ook dat ik hier inderdaad al jaren onbewust gebruik van maakte. Ik kreeg er gewoon tranen in mijn ogen van, zo mooi.

En nu snap ik nog veel meer de Akasha Kundalini Activation. Aan alles voel ik dat dit energiewerk groots gaat worden. Er zullen dingen op de achtergrond gaan verdwijnen als daar de tijd voor is, maar dit zal gaan vergroten.

En dat op de plek waar we nu wonen. Die energie hier wakkert het allemaal nog meer aan. I'm feeling so blessed right now.

Don't miss a beat!

New moves, motivation, and classes delivered to your inbox. 

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.