Back to Blog

Rebranding van Into your Wilderness

Aug 08, 2023

Al lange tijd wil ik een blog starten, maar het voelde nooit alsof het de tijd was. Met de rebranding is het zo ver!

Oh My!
Wat was het in de afwachtende stand gaan zitten. Geduldig zijn. De ander haar gang laten gaan. Ik had al mijn 689 ideeën gestuurd. Ik mocht volledig gaan zakken in het vrouwelijke. Ontvangende. Het voelde alsof er een jaar overheen ging.

En daar was ze.

Het was alles wat ik zelf niet bedacht had.

Maar wauw, wat is dit kloppend. 🥹

Ik wilde geen rechte lijnen, want in de natuur zijn geen rechte lijnen. Maar ik wilde graag toch een driehoek naar beneden voor het Element Aarde. Eigenlijk had ik dus geen idee wat ik wilde.🙈Of een Phoenix. Of...

Dit had ik niet kunnen bedenken. Niet hoe het er uit zou gaan zien, maar ook het gevoel dat het me zou gaan geven. Want ik heb niet alleen het logo laten doen, maar Michelle heeft een volledige rebranding gedaan. Met kleuren, lettertypen, social media templates, logo (en logo en beeldstukken voor mijn pijlers). Wow.

Dat ik dit niet eerder uit handen durfde te geven, zeg. Het gaf en geeft me nu zo veel rust. EN, die rode draad die er altijd was in mijn hoofd zit er nu ook visueel in. Visueel en op de website. Die is helemaal vernieuwd. Nog niet in de lettertypen, want dat lukt niet. Dus er gaat waarschijnlijk nog een hele nieuwe website gebouwd worden. Maar ik kon dit niet meer uitstellen.

Want met dit nieuwe logo, met deze rebranding, met deze kleur en deze stijl, kan ik de rest ook gaan lanceren. Kan ik mijn werkboeken aanpassen en klaarmaken voor de nieuwe jaartrainingen. En heb ik leren loslaten. Niet alleen maar de boekhouding, maar ook dit soort dingen waarvan ik dacht dat een ander dat niet zo goed zou kunnen als ik.

Bedankt lieve @michellekluit.nl voor je ongelooflijke geduld met mij en je niet laten afleiden door al mijn ideeën. Bedankt dat je zo goed kon luisteren naar wat ik tussen de zinnen door vertelde en dat je dit zo heb kunnen vertalen naar iets wat passend is.🥰

Laat het nog eens goed op je inwerken, wat voel jij hier bij?

De symboliek uit het logo:
✨Bloem: feminine, groeien & bloeien, transformatie, liefdevol
✨Stipjes: innerlijke wijsheid, inzicht, kennis vergroten, groeien, energie in beweging
✨Halve cirkel & zaadje: Moeder Aarde, gegrond, vruchtbare bodem, zaadjes planten. Dit heb ik afgelopen maanden zelf zo enorm gevoeld.
✨Bladeren: Natuurwijsheid, - magie, veiligheid, vertrouwen, liefdevol dragen, spaceholden, plantmedicijnen, de natuur in onszelf en om ons heen. Voor mij voelt deze bijna als de baarmoeder van een vrouw qua vorm.
✨Typografie: hoofdletters, gegrond, stevig veranderd, zachte rondingen, niet helemaal strak, natuurlijk
 
Ik ben heel benieuwd wat jij er van vindt!

Don't miss a beat!

New moves, motivation, and classes delivered to your inbox. 

We hate SPAM. We will never sell your information, for any reason.